DUPP – Food Interim Management

DUPP – Food Interim Management richt zich op interim oplossingen voor managers en specialisten in de food branche. Regelmatig worden organisaties geconfronteerd met open posities, vanwege vertrek of uitval van collega’s. Soms is het vooraf te voorzien, maar vaak zijn het onverwachte situaties. Voor cruciale posities is een spoedige invulling met een food professional noodzakelijk. DUPP verzorgt een tijdelijke snelle, adequate en klantgerichte overbrugging naar een structurele oplossing.

Snelle en klantgerichte service

DUPP – Food Interim Management beschikt over een breed en gespecialiseerd netwerk van zelfstandige, professionele interim managers en specialisten. Door hun professionele ervaring optimaal in te zetten, maken ze snel deel uit van uw organisatie. Wij staan in nauw contact met food interim professionals en wij kennen hun wensen, capaciteiten en beschikbaarheid. Samen staan wij garant voor passende interim oplossingen.

Daphne van der Hee
+31 (0)317 46 86 86 |   +31 (0)653868415

Interesse in een van onze vacatures of in een oriënterend gesprek over uw carrière?

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op hbo en academisch niveau voor functies waarbij kennis en ervaring in de food branche van belang is.

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

marketingMarketing & Sales
operationsOperations
researchResearch & Development
qualityQuality Management
Untitled-3Supply Chain & Purchase

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met opdrachtgevers en sollicitanten. Voor beiden zijn wij een professionele adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen.

Wij zijn een integere, enthousiaste en resultaatgerichte partner in recruitment, executive search en interim management.