DUPP – Food Internationaal

DUPP is één van de oprichters van de International Food Recruitment Alliance. Evenals DUPP zijn de andere partners in hun landen gespecialiseerd in recruitment, executive search en interim management met focus op de food branche. Op deze wijze bieden wij internationale klanten en kandidaten onze internationale mogelijkheden en expertise. IFR‑A is de eerste en enige gespecialiseerde internationale partner op het gebied van food recruitment.

Salary Survey

DUPP –  Food Recruitment  introduceert samen met de internationale partners van IFRA/International Food Recruitment Alliance (www.ifr-a.com) een update van het internationaal salarisoverzicht voor de Food Sector. Van 6 Europese landen (Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Polen) zijn gemiddelde salarisniveaus vergeleken voor meer dan 30 verschillende functies in Algemeen Management, Productie, Techniek/Engineering, Sales & Marketing, Research & Development en Kwaliteit.

Klik hier voor de totale Salary Survey.

IFR‑A is represented by the following countries / recruitment consultancies:

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op hbo en academisch niveau voor functies waarbij kennis en ervaring in de food branche van belang is.

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

marketingMarketing & Sales
operationsOperations
researchResearch & Development
qualityQuality Management
Untitled-3Supply Chain & Purchase

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met opdrachtgevers en sollicitanten. Voor beiden zijn wij een professionele adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen.

Wij zijn een integere, enthousiaste en resultaatgerichte partner in recruitment, executive search en interim management.