For your next career

move in food

DUPP – Food Executive Search

DUPP – Food Executive Search richt zich op senior management- en directiefuncties. Eindverantwoordelijke posities, in disciplines waarvoor relevante ervaring in de foodsector van belang is. Naast vakinhoudelijke functies bemiddelen wij voor general management posities zoals CEO, Managing Director of Business Unit Director. Van sleutelposities bij multinationals tot opvolging bij familiebedrijven. Bovendien biedt ons netwerk interessante kandidaten voor commissarissen en toezichthouders met een food signatuur.

Groot en toegankelijk netwerk

In de loop van de jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van managers en directeuren met ruime ervaring in de food business, in Nederland en ook internationaal. Met dit netwerk van persoonlijke contacten en onze inhoudelijke kennis van de food branche, begeleiden wij opdrachtgevers bij een gerichte search naar nieuwe executives. Onze werkwijze is hierbij transparant en resultaatgericht.

Jakob Jan Verbraak
"Met inzet en geloof in eigen kracht is veel bereikbaar"
Hans Hilbrands
"Alleen ga je sneller, samen kom je verder!"
Bert den Uijl
"Wees jezelf, dat is altijd beter dan de beste kopie"

Interesse in een van onze vacatures of in een oriënterend gesprek over uw carrière?

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op hbo en academisch niveau voor functies waarbij kennis en ervaring in de food branche van belang is.

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

marketingMarketing & Sales
operationsOperations
researchResearch & Development
qualityQuality Management
Untitled-3Supply Chain & Purchase

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met opdrachtgevers en sollicitanten. Voor beiden zijn wij een professionele adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen.

Wij zijn een integere, enthousiaste en resultaatgerichte partner in recruitment, executive search en interim management.