DUPP – Contact

Kenmerkend voor alle DUPP collega’s is hun passie voor food en specifieke kennis van de foodsector en haar arbeidsmarkt.

We werken vanuit ons centrale kantoor in Wageningen: dagelijks delen we informatie met elkaar over kandidaten, opdrachtgevers en de food-arbeidsmarkt. Dat is de sleutel tot ons succes.

Wij ondersteunen u graag bij het vinden van een nieuwe collega of een nieuwe functie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

U kunt direct bellen of mailen met een consultant of contact opnemen met ons secretariaat (info@dupp.nl / 0317-468686). Via de volgende link vindt u ook de contactgegevens van alle collega’s zelf.

DUPP – Food Recruitment
Generaal Foulkesweg 66
6703 BW Wageningen

email info@dupp.nl
telefoon +31 317 – 46 86 86
LinkedIn https://bit.ly/3egZham
DUPP  – Food Recrutement

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op HBO en academisch niveau voor nevenstaande food branche gerelateerde functies.

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

marketingMarketing & Sales
operationsOperations
researchResearch & Development
qualityQuality Management
Untitled-3Supply Chain & Purchase

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met opdrachtgevers en sollicitanten. Voor beiden zijn wij een professionele adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen.

Wij zijn een integere, enthousiaste en resultaatgerichte partner in recruitment, executive search en interim management.

Kunt u op de vacature pagina geen vacature vinden die bij u past? Dan kunt u hier een open sollicitatie doen.