DUPP – Contact

 

Beste kandidaten, opdrachtgevers en overige relaties,

In deze bizarre tijden van het coronavirus worden we weer even met beide benen op de grond gezet. Het heeft natuurlijk een grote impact op ons dagelijkse leven. Het is dan ook wel weer mooi om te zien hoe we in deze tijd nader tot elkaar komen en dat we samen krachten bundelen.

Het vraagt om samenwerking, creativiteit en met z’n allen de schouders eronder zetten. Daar komen in deze tijd ook weer mooie initiatieven uit voort waar we met z’n allen heel trots op mogen zijn.

Wat betreft onze werkzaamheden. Face to face gesprekken vinden even niet meer plaats, maar met Skype / Microsoft Teams / Facetime of per telefoon kunt u ons gewoon bereiken. Vanzelfsprekend helpen wij u graag. Of het nu gaat over het invullen van een vaste of interim vacature of om even te sparren over uw carrière; neem gerust contact met ons op!

U kunt rechtstreeks bellen of mailen met een consultant of contact opnemen met ons secretariaat (info@dupp.nl / 0317-468686). Via de volgende link treft u tevens de contactgegevens aan van alle collega’s zelf: https://bit.ly/3aizDyr.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Namens het DUPP-team
Bert den Uijl

DUPP – Food Recruitment
Generaal Foulkesweg 66
6703 BW Wageningen

email info@dupp.nl
telefoon +31 317 – 46 86 86
LinkedIn
DUPP  – Food Recrutement

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op HBO en academisch niveau voor nevenstaande food branche gerelateerde functies.

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

marketingMarketing & Sales
operationsOperations
researchResearch & Development
qualityQuality Management
Untitled-3Supply Chain & Purchase

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met opdrachtgevers en sollicitanten. Voor beiden zijn wij een professionele adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen.

Wij zijn een integere, enthousiaste en resultaatgerichte partner in recruitment, executive search en interim management.

Kunt u op de vacature pagina geen vacature vinden die bij u past? Dan kunt u hier een open sollicitatie doen.