Ontmoet de DUPP'ers
Welkom op onze teampagina!
Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij elke stap in je carrière.
Maak kennis met de mensen achter ons succes en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vinden van de ideale baan of de juiste kandidaat.
We kijken ernaar uit om met je samen te werken!
Na 12 jaar in de vleeswereld te hebben gewerkt, ben ik in maart 2024 begonnen bij DUPP. De foodwereld is enorm divers en het zijn steeds weer mooie uitdagingen om onze opdrachtgevers te helpen bij het oplossen van een probleem. Ik woon in Zeist met mijn vrouw Carolien en onze twee zoons.
Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?
In mijn studententijd ben ik met twee vrienden in 12 dagen naar de Noordkaap, en terug, gereden voor 3FM Serious Request. We hadden slechts zeven dagen om een auto en sponsors te vinden, hebben onderweg allerlei opdrachten gedaan voor geld en uiteindelijk 7.000 euro opgehaald.
Ontbijt, lunch of diner - welke maaltijd is jouw favoriet en waarom?
Met afstand het diner, bij voorkeur met Zuid-Europese kaas en worst vooraf. Er zijn zoveel verschillende gerechten uit verschillende culturen en avondeten is meestal warm, waar ik van houd. Hierbij is het bij deze gang ook het minst vervelend om een keer iets te veel eten en erna lekker uit te buiken.
Heb je een favoriet gerecht uit een bepaalde keuken (Italiaans, Mexicaans, Aziatisch, enz.)?
Niet specifiek, wel heb ik een voorliefde voor Franse eetgewoonten tijdens vakanties. Alles lijkt er puur en traditioneel zonder kunstgrepen waardoor een croissant met roomboter als ontbijt al een genot is. En dan ’s middags een pan kaasfondue met een glas wijn en ’s avonds een mooi vleesgerecht.
Ik werk
sinds 2020 bij DUPP. Wat begon als een tijdelijke waarneming voor een collega
met zwangerschapsverlof is geëindigd in een vaste functie als consultant. Ik
woon ook in Wageningen en mijn grootste hobby: ‘paarden’, bevindt zich ook in
Wageningen. Dat heb ik dus goed voor elkaar! Waar kom ik vandaan? Bennekom, een
echte local wat dat betreft.
De herfst is mijn favoriete seizoen. Na een warme zomer nemen de temperaturen weer af en de bladeren aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Met regenlaarzen aan door het bos wandelen terwijl de zon nog even extra zijn best doet en de brandende kachels zijn aangestoken. Daar word ik heel erg blij van!
Wat is iets wat je graag nog zou willen leren?Piano spelen of dansen. Ik kan echt genieten van muziek, maar ik heb geen gevoel voor ritme of klanken. Dit zullen mijn collega’s ook zeker beamen; mijn vrolijke gefluit valt niet altijd even goed. Ik denk wel dat ik het kan leren, toekomstplannen!
Wat is jouw ultieme guilty pleasure op het gebied van
eten?
Chocoladevlokken of hagelslag bij mijn yoghurt ’s
ochtends. Het maakt verder niet uit; kwark, yoghurt, noten, zaden, fruit, als
er op het einde maar chocolade vlokken overheen gaan. Dan ben ik heel gelukkig. Een echte quilty pleasure, niet bepaald culinair overigens.
Ik ben in 2014 bij DUPP gestart als Consultant. Oorspronkelijk kom ik uit Bavel, een dorp onder Breda en nu woon ik in Wageningen.
Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?
Ik ben ooit uit een vliegtuig gesprongen. Dat doen natuurlijk wel meer mensen maar bij mij ging dat niet helemaal zoals het hoort. Mijn parachute ging namelijk niet open. Op dat avontuur had ik niet helemaal gerekend maar gelukkig ben ik er nog.
Wat is het vreemdste voedsel dat je ooit hebt gegeten?
"Als je het niet hebt geprobeerd, kun je ook niet zeggen of het lekker is of niet." Dit hebben mijn ouders me altijd meegegeven. Ik probeer dus alles. Ik heb in Cambodja een aantal food challenges gedaan waar ik krekels, gefrituurde tarantula en een bevrucht eendenei heb gegeten. Alles was lekkerder dan verwacht!
Heb je een restaurant waar je nog een keer naartoe wil?
Ik zou heel graag een keer bij "The Fat Duck" in Engeland willen eten. Het restaurant is van Heston Blumenthal en wat hij met eten doet, heb ik nog nooit iemand anders zien doen. Hij maakt er echt een unieke beleving van en dat zou ik graag een keer mee willen maken.
Wat vind je het belangrijkst in het leven?
Het is voor mij het meest belangrijk dat je tevreden kunt zijn met wat je hebt. Meer is niet altijd beter.
Sinds 2000 werk ik bij DUPP, dus bijna vanaf het begin van ons bureau. Vanaf 2016 ligt mijn focus als Senior Consultant bij DUPP - Food Executive Search met name op de bemiddeling van senior management- en directiefuncties. Ik woon in Ede, ben getrouwd en wij hebben twee dochters.
Welke hobby's of interesses heb je waar je gepassioneerd over bent?
Ik kan wel zeggen dat ik een brede interesse heb. Niet echt één hobby of interesse staat bovenaan. Maar sporten in het algemeen. Zowel zelf hardlopen als het bijwonen van hockeywedstrijden van onze dochters als het volgen van o.a. voetbal, wielrennen, hockey en atletiek, vind ik heel leuk. Maar ook in actualiteiten, politiek, allerlei genres muziek, geschiedenis en kennis-quizzen ben ik altijd geïnteresseerd.
Wat is je favoriete reisbestemming op vakantie?
Wij vinden juist afwisseling in vakantiebestemming erg leuk, dus een echte favoriete bestemming hebben wij niet. Of het nu Frankrijk, Italië of Oostenrijk is, juist de afwisselende landschappen, zee of bergen, steden of kleine dorpjes… allemaal leuk! Maar een weekendje weg met vrienden in Nederland, of een paar dagen naar de kust of naar een Waddeneiland, ook heerlijk!
Wat is jouw ultieme guilty pleasure op het gebied van eten?
Een bord met goede Italiaanse pasta en een mooie tomatensaus en dan Parmezaanse kaas erop, geweldig!
Ik ben opgegroeid in Voorburg en op mijn 17e vertrokken naar Wageningen om Levensmiddelentechnologie te studeren. Na mijn master heb ik twee jaar als productontwikkelaar gewerkt bij een start-up en nu ben ik sinds 2024 werkzaam als consultant bij DUPP.
Wat vind je leuk om te doen op een regenachtige dag?
Ik heb een pas waarmee ik onbeperkt naar alle filmhuizen in Nederland kan. Samen met mijn vrienden, die ook zo’n pas hebben, ben ik wekelijks te vinden in één van de filmhuizen om de nieuwste films en documentaires te bekijken. Omdat je de koppen thee en warme chocolademelk mee de zaal in mag nemen, is dit een ideale activiteit op een regenachtige dag.
Als je een gerecht zou kunnen kiezen om voor de rest van je leven te eten, wat zou dat dan zijn?
Ik ben een enorme fan van knoflook, dus dat mag sowieso niet ontbreken. Ik zou waarschijnlijk elke dag een pizza beleggen met groenten en extra veel knoflook. Tijdens een vakantie in Rome heb ik dit zeven dagen lang achter elkaar gegeten en ik was het daarna nog steeds niet zat.
Wat is iets wat je graag nog zou willen leren?
Er is eigenlijk heel veel wat ik nog zou willen leren. Mijn interesse is altijd heel breed geweest. Zo heb ik recent nog vakken gevolgd van de opleiding pedagogisch medewerker en ga ik binnenkort een cursus edelsmeden doen. Ik zou ook graag het pianospelen weer willen oppakken, dus misschien is dat na het edelsmeden de eerstvolgende uitdaging.
Ik werk sinds 2000 bij DUPP. Ik ben toen begonnen als consultant werving & selectie. In 2009 ben ik de interim-tak binnen DUPP gaan opzetten en dat doe ik nu nog met veel plezier. Ik woon inmiddels alweer 15 jaar in Nuenen, een dorp bij Eindhoven, met mijn man, drie kinderen, een hond en een kat.
Als je één plek op de wereld zou kunnen bezoeken, waar zou dat dan zijn en waarom?
Er zijn nog vele plekken waar ik heen zou willen gaan, gewoon omdat ik benieuwd ben hoe het daar is. Maar ik zou graag teruggaan naar Hongkong. Daar heb ik toch wel hele speciale herinneringen aan, en het lijkt me erg leuk om daar met de hele familie heen te gaan om een paar jaar te vertoeven.
Wat is je favoriete seizoen en waarom?
De lente. Na de winter kijk ik altijd uit naar de lente, dit maakt me blij! De natuur verandert, de groene blaadjes, de kleuren komen terug, de vele vogeltjes en de eerste zonnestralen... ik voel me dan weer mega energiek. Fijn om buiten te sporten (de tenniscompetitie) en te wandelen; ja, ik word daar blij van!
Wat is jouw ultieme guilty pleasure op het gebied van eten?
Ik vind veel diverse dingen lekker, maar ik kan een salmiaklolly na het eten eigenlijk niet weerstaan! Heerlijk!
Ben je meer een ontbijtpersoon of sla je het liever over?
Ik ontbijt heel graag. Ik hou erg van brood, yoghurt, fruit, een eitje etc., ik vind het erg lekker en gezellig. Oké, doordeweeks zitten we niet met z'n allen uitgebreid aan tafel, maar in het weekend probeer ik dat wel. Een goede start van het weekend: met je haar door de war in je pyjama ontbijten. Hahahaha!
Ik werk sinds januari 2024 bij DUPP als Officemanager en ben heel erg blij dat ik deze stap heb gemaakt. Ik woon in het dorpje Driel samen met mijn twee dochters, zoon en ons hondje Storm. Ik ga regelmatig naar de sportschool, dat vind ik heerlijk na een drukke dag op het werk en zo blijf ik ook lekker fit.
Wat doe je graag in je vrije tijd?
Naast mijn werk en de zorg voor de kinderen, geniet ik graag van mijn vrije tijd. Ik ga er dan graag op uit met mijn kinderen, lekker wandelen, naar het water, naar een leuke film of naar een trampolinepark. Wanneer de kinderen er niet zijn, ga ik vaak met mijn vriendinnen naar een lekker restaurantje aan het water en genieten wij van een hapje en een drankje. Ik vind het ook heerlijk om naar de sauna te gaan, volledige ontspanning!
Wat is je favoriete reisbestemming op vakantie?
Wij gaan heel graag naar Zuid-Frankrijk, met de auto volgeladen naar de camping! Een camping waar veel zwembaden en glijbanen zijn voor de kinderen en waar je in de buurt lekker kan eten in leuke restaurantjes. Ook gaan wij graag de grotten in, het is daar erg koud, maar de druipgrotten zijn echt prachtig. Daarnaast zijn er in Frankrijk leuke dorpjes waar wij graag doorheen lopen en naar van die gezellige marktjes gaan. Ik krijg er alweer zin in, nu ik dit zo vertel!
Wat is jouw guilty pleasure op het gebied van eten?
Ik vind zoveel lekker…maar wat ik echt niet kan weerstaan, zijn blokjes oude kaas met een lekkere dipsaus. Ik blijf ervan eten en kan niet stoppen, heerlijk!
Van 2002 tot 2013 heb ik in een eerste fase bij DUPP gewerkt en in 2016 ben ik teruggekeerd voor een tweede fase. Mijn rol is Senior Consultant bij DUPP – Food Executive Search en ik richt me vooral op senior management- en directiefuncties. De food sector blijft fascinerend en loopt als een rode draad door mijn leven. Ik woon in Doorn, ben getrouwd en wij hebben twee dochters.
Welke hobby’s of interesses heb je waar gepassioneerd over bent?
Sport en wijn zijn voor mij belangrijke hobby’s. In mijn jeugd heb ik veel gesport en wekelijks sta ik nog op de baan voor een mooie pot tennis of padel. Daarnaast volg ik als kijker diverse sporten met veel enthousiasme. Sinds een aantal jaren houd ik me volop bezig met wijn. Op ontdekking naar het land, de regio, de druiven en andere factoren die de geur en smaak beïnvloeden. Diverse wijnen proeven en je verdiepen in de achtergronden is erg boeiend.
Wat is je favoriete reisbestemming op vakantie?
Wij gaan tijdens vakanties met veel plezier naar Spanje, Italië en Frankrijk. Het mediterrane klimaat, glooiende landschappen, mooie steden en charmante dorpjes, lokale gerechten en dranken spreken ons aan. Dat betekent voor ons lekker ontspannen en genieten. Intussen hebben we veel plekken in Zuid-Europa gezien en we hopen er nog vaak te komen. Wellicht in de toekomst voor langere tijd 😉.
In welke restaurants kom je graag en welke staat nog op je wensenlijst?
In Wageningen kom ik al vele jaren bij het restaurant van Hotel de Wereld en bij restaurant DrinksandBites. Beide op loopafstand van ons kantoor en altijd goed qua kwaliteit en service! Ook ga ik graag naar Utrecht en heb ik uitstekende ervaringen bij Grand Bar & Brasserie Marie met een ‘ambiance parisienne’ en bij Wijnbar VINO waar je ook heerlijk kunt dineren. De Librije in Zwolle staat op mijn wensenlijstje en daar ga ik zeker nog eens naar toe.
Sinds 2021 werk ik met veel plezier als consultant bij DUPP. Ik kom oorspronkelijk uit Ede waar ik zowel heb gewoond als gestudeerd, gevolgd door de WUR, en ben daardoor van jongs af aan sterk verbonden met de Food Valley. Recent ben ik vanwege de liefde verhuisd naar het mooie Arnhem. Wat veel mensen niet weten, is dat ik weliswaar op de Veluwe ben opgegroeid maar ben geboren in de Himalaya. Naast mijn passie voor voeding heb ik van jongs af aan dus ook een liefde voor avontuur en reizen ontwikkeld.
Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik geniet van een dynamisch sociaal leven, waarvan mijn collega’s uiteraard kunnen meegenieten tijdens de lunch. Van het draaien op feestjes, weekendjes weg met mijn vriendin of vrienden en familie, of het ontdekken van nieuwe muziek op concerten - er is altijd wel iets te vertellen!
Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?
Afgelopen jaar maakte ik een duiktrip in Egypte, waarbij ik een week lang op een boot verbleef om bij de meest afgelegen duikspots van de Rode Zee te komen. Tijdens één van deze duiken kwamen we oog in oog met een groep hamerhaaien. De Freek Vonk in mij maakte uiteraard een vreugdedans met heel veel onderwaterbubbels!
Wat doe je om gezond en actief te blijven?
Van jongs af aan zit ik op voetbal. In de kelderklasse van Ede is mijn team steevast kampioen van de 3e helft. Daarnaast speel ik graag een potje padel of squash en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden - hashtag fitboy. In mijn enthousiasme neem ik zo nu en dan mijn collega’s mee door samen 1-2 minuten te planken. Uiteraard met een sportief muziekje erbij.