For your next career

move in food

DUPP – Food Recruitment

DUPP – Food Recruitment is dé partner voor food professionals bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Wij hebben passie voor food en kennis van de food branche. Door onze studie en werkervaring spreken wij dezelfde taal als opdrachtgevers en sollicitanten. Hierdoor zijn wij vakkundige gesprekspartners en kunnen ons inleven in de wensen en ambities van zowel opdrachtgevers als sollicitanten.

Inzicht in de markt

Bij DUPP – Food Recruitment staan de belangen van opdrachtgevers en sollicitanten centraal. Deze focus heeft als resultaat dat wij de foodarbeidsmarkt goed kennen en dat de markt ons ook goed kent. Hiermee hebben wij een groot bereik in de markt en door onze doelmatige werkwijze zijn wij in staat om kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact te brengen.

Annoek Kogelman
"Als je loslaat heb je twee handen vrij"
Michiel Dekkers
"Wacht niet op een goede dag, maak er één!"
Janneke van der Logt
"Alle tijd is duur, leef het leven puur"
Bert den Uijl
"Wees jezelf, dat is altijd beter dan de beste kopie"
Dirk-Jan van Veldhuizen
"Experimenteer! Vaak ben je te bang"
Annemarie van den Bos
"Geniet van het leven, daar hoort zeker ook lekker eten bij!"

Interesse in een van onze vacatures of in een oriënterend gesprek over uw carrière?

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op hbo en academisch niveau voor functies waarbij kennis en ervaring in de food branche van belang is.

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

marketingMarketing & Sales
operationsOperations
researchResearch & Development
qualityQuality Management
Untitled-3Supply Chain & Purchase

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met opdrachtgevers en sollicitanten. Voor beiden zijn wij een professionele adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen.

Wij zijn een integere, enthousiaste en resultaatgerichte partner in recruitment, executive search en interim management.