Ingrediënten
- 70 ml Lyre's Amaretti
- 20 ml citroensap (ongeveer een halve citroen)
- 10 ml suikersiroop (1:1)
- Eiwit van 1 ei
- 3 druppels aromatische bitters (optioneel)
- Cocktailkers (optioneel)
Benodigdheden
- Shaker
- Barmaatje
- Citrusperser
- IJsblokjes
Bereidingswijze
- Scheid het eiwit van het eigeel en vang het eiwit op in een schaaltje of kommetje.
- Vul een shaker met ijsblokjes.
- Voeg 70 ml Lyre's Amaretti, 20 ml versgeperst citroensap, 10 ml suikersiroop en het eiwit toe aan de shaker.
- Voeg eventueel 3 druppels aromatische bitters toe voor extra smaak.
- Shake stevig totdat er een frostlaagje ontstaat op de buitenkant van de shaker.
- Schenk de mix, inclusief het ijs, uit in een tumblerglas tot aan de rand.
- Garneer naar wens met een cocktailkersje.
